Inmatriculari Arad

                                           5 pasi la cumpararea unei masini

   Multor oameni nu le place sa cumpere o masina. Un studiu facut de CNN arata ca 75% din oameni ar merge mai degraba la dentist decat sa faca o vizita la un dealer auto. Asta nu inseamna ca oamenii nu-si doresc sa cumpere o masina, e doar faptul ca sunt o gramada de “capcane” cand vrei sa cumperi un autoturism si nu toata lumea e sigura ce trebuie facut.Mai jos sunt cateva lucruri de tinut minte si care vor face procesul mai usor.
   Pune cat mai multe intrebari legate de masina pe care vrei sa o cumperi.Incearca sa pui intrebari sensibile.Nu-ti fie teama sa intrebi.Nu te opri decat cand ti-ai facut o parere clara despre ceea ce vrei sa cumperi.
   Nu te lasa condus de emotii.O masina aratoasa si cosmetizata iti poate lua ochii si de multe ori sfarsesti prin a plati prea mult numai pentru ca te-ai emotionat vazand o masina aratoasa.Fii impartial si priveste masina pentru ce este si nu pentru ca te-ai "indragostit" de ea din cauza exteriorului care iti ia ochii.
   Incearca sa stii clar ceea ce vrei sa cumperi inainte sa mergi la piata sau la un dealer auto.Poti fi manipulat foarte usor daca nu stii clar ce vrei sa cumperi, ceea ce este in dezavantajul tau.Foloseste brosuri,cauta pe internet,consulta reviste de specialitate daca ai posibilitatea pentru ca sa te hotaresti clar ceea ce se potriveste banilor tai si incearca sa nu te lasi "aburit" de vorbe frumoase.
   Daca te-ai hotarat sa mergi la un dealer auto,fii atent!Discuta cu el despre pretul masinii si nu despre plati sau rate usoare.Dealerii care vorbesc despre "plati usoare" sau rate convenabile s-ar putea sa incerce sa evite sa-ti spuna pretul si trebuie sa stii de ce.Pleaca de acasa hotarat, "cu temele facute" pentru ca numai tu stii cum poti sa te incadrezi in bugetul tau.
  Incearca sa stii cand trebuie sa iei o decizie.Aceasta decizie poate fi sa renunti sau sa "inchei targul".Daca simti ca oferta este buna si te incadrezi in buget, mergi mai departe.Dar daca ai indoieli cu privire la oferta,las-o in pace, mai gasesti si alte masini pe piata.
  Cumpararea unei masini nu este intotdeauna un lucru usor.Nu este ceva ce facem des si toti vrem ceea ce este mai bun pentru banii nostri.Dar cu nu plan atent si poate cu ajutorul a ceea ce ai citit aici,vei reusi sa cumperi exact ceea ce iti doresti la pretul pe care il vrei.Atentie la accidente! Viata are prioritate!


Vanzari auto

Cautati o masina?  Mai jos sunt cateva oferte ! inmatriculari auto arad